Augsburg_Perlach_Rathaus_Moritzkirche

Studijski posjet Augsburgu i Munchenu

ELSA Zagreb ponovno organizira studijski posjet – ove godine posjetit ćemo ELSA-u Augsburg i ELSA-u Munchen – svojevrsnu ELSA-u Bavariju!

Studijski posjeti (Study Visits – SV) jedni su od značajnijih ELSA-inih projekata koji označavaju posjete studenata jedne lokalne ELSA grupe drugoj (ili više njih). Naglasak tih posjeta je na akademskom programu, upoznavanju pravnog sustava, kulture, ljudi i običaja druge zemlje, a uključuju i društveni program kao što su razgledavanje grada, izleti, izlasci i sl.

Ove godine, od 14. do 17.5.2015. ELSA Zagreb će tako u suradnji s ELSA-om Augsburg posjetiti njemačke i bavarske lokalne ELSA grupe u gradovima Augsburgu i Munchenu.

Konačan program SV-a još nije potvrđen, no dio planiranog sadržaja uključivat će:
– akademski program na Sveučilištima u Augsburgu i Munchenu, posjeti lokalnim sudovima
– kulturni program u Augsburgu (lokalne znamenitosti – gradska vijećnica, katedrala, Perlachturm, Schaezlerpalais, Fuggerei i dr.) i Munchenu (lokalne znamenitosti – Hirschgarten, Marien square i dr.)
– društveni program u Augsburgu i Munchenu – posjeti lokalnim pivnicama, druženje i izlasci :)

Smještaj je u studentskom domu u Augsburgu – u zajedničkoj sobi (savjet je ponijeti vreću za spavanje).

Prijevoz je izravnim busom Zagreb – Munchen, a zatim vlakom (Deutsche Bahnom) do Augsburga – oba prijevozna sredstva iznimno moderne kvalitete i brzine (http://panturist.hr/icbus-zagreb-ljubljana-munchen/).

Troškovi SV-a bili bi okvirno 150 € – prijevoz, smještaj i obroci. Cijena je prilično pristupačna, s obzirom na povoljnu cijenu novouvedene autobusne linije do Munchena i na besplatan smještaj u studentskom domu u Augsburgu.

Prijave za SV traju do petka 8.5.2015. u ponoć. Rezultate ćemo vam javiti već sljedeći dan na e-mail adresu koju navedete u prijavnom obrascu, kako bi se na vrijeme dogovorili oko plaćanja i ostalih detalja putovanja – za svu organizaciju će se pobrinuti ELSA Zagreb i domaćinske ELSA grupe, tako da plaćanja ne morate vršiti samostalno, već posredstvom navedenih ELSA grupa.

Ukupno će sudjelovati 10ak članova ELSA-e Zagreb tako da se požurite i potrudite s vašim prijavama!

Prijavite se možete putem online obrasca na http://goo.gl/forms/mAZwmhjqDI.

Za dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju na kontakt@elsa-zagreb.hr.