INTRANSLAW_logo_webslide1_800x300

Konferencija INTRANSLAW Zagreb 2015

Prva konferencija INTRANSLAW Zagreb 2015 održat će se 15. i 16. listopada 2015. godine u Zagrebu s fokusom na temu Transportno pravo Europske unije.

Konferenciju organizira Akademija pravnih znanosti Hrvatske uz suorganizaciju Pravnog fakulteta u Zagrebu i Međunarodnog Instituta za pomorsko pravo, a ELSA Zagreb nastupa kao partner konferencije.

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija transportnog prava i prava osiguranja pruža priliku stranim i domaćim stručnjacima i znanstvenicima u području transporta i osiguranja da se okupe i razmijene specijalizirana znanja i iskustva u primjeni propisa, te da kroz argumentiranu raspravu pomognu u rješavanju otvorenih problema.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, uz simultano prevođenje na hrvatski.

Konferencija je namijenjena prvenstveno stručnjacima na području transportnog prava i postdiplomantima koji predstavljaju stručne radove, no sudjelovanje je otvoreno i za studente.

Prijave se zaprimaju do 8.10.2015. Potrebno je poslati CV i motivacijsko pismo na: info@intranslaw.eu te ispuniti prijavni obrazac na http://www.intranslaw.eu/registration-form/. Kotizacija za studente iznosi 50 € (385 kn) te uključuje sudjelovanje na konferenciji, konferencijske materijale, Zbornik konferencije, obroke i pića predviđena u programu konferencije.

Više detalja možete pronaći na http://www.intranslaw.eu/ ili se javiti nama na vpsc@elsa-zagreb.hr.