Popusti na pravne jezike

I u ovom semestru članovi ELSA-e Zagreb mogu ostvariti izvrsne popuste na vrhunske tečajeve u školi stranih jezika Intellecta, Preradovićeva 20, Zagreb i ostvariti posebne pogodnosti prilikom plaćanja.

Posebno želimo istaknuti dvije usluge za koje naši članovi dobivaju popust od 45%. To su tečajevi:
1. Legal basic
2. ILEC 2u1 – u jednom semestru se završe dva stupnja

Isti popust primjenjiv je i na tečajeve TOLES te pravni njemački, francuski i talijanski.

Cijena tečaja Legal basic za članove ELSA-e iznosi 1.265 kn (umjesto 2.300kn), a ILEC 2u1 1.980 kn (umjesto originalne 3.600 kn). Novost je ta da se školarina za ILEC 2u1 može otplatiti u šest rata. Ostali tečajevi na koje članovi ELSA-e Zagreb imaju popust jesu: pravni njemački/francuski/talijanski za cijenu 1.595 kn umjesto 2.900 kn. Testiranje pravnog engleskog za dobivanje potvrde 270 kn umjesto originalne cijene od 300 kn. Članovi ELSA-e Zagreb mogu otplatiti tečaja Legal basic u 4 rate po 316,25 kn, a tečaja ILEC 2u1 u 6 rata po 330 kn.

*Kao i prije, za oformiti grupu potrebno je 6 polaznika. Preporučamo da proširite među kolegama i poznanicima i povedete ih sa sobom na tečaj.

Više informacija o samim tečajevima možete vidjeti ovdje ili na stranicama škole.

Škola stranih jezika Intellecta i ELSA Zagreb dodijelit će i jednom svom najaktivnijem članu/članici stipendiju za tečaj “ILEC 2u1” pod sljedećim uvjetima:
– stipendist treba biti član ELSA-e Zagreb koji se istaknuo svojim doprinosom udruzi kroz aktivnosti i promicanje udruge kao takve
– stipendist treba pohađati tečaj redovito i završiti ga

Stipendijom se pokriva puni trošak školarine u iznosu od 3.600 kn te radni materijali.