ELSA Zagreb's Negotiation Competition (ENC)

je natjecanje u pregovorima pri čemu se simulira realistična situacija pregovaranja.

2017. je po prvi puta organizirano natjecanje pri čemu je predmet natjecanja bio Share Purchase Agreement.
Događaj je trajao tri dana, a partner natjecanja bio je Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG – Podružnica Zagreb. Prvi dan bio je posvećen teoriji pregovora, dok su preostali bili praktične naravi. Sudjelovao je 8 timova koji su činili 23 natjecatelja. Radni jezik bio je Engleski. Predavači su bili dr. Ines Carović, odvjetnica Tarja Krehić i poslovni trener Mario Buljan. Sudačko vijeće činilo je dr. Saša Petar, tajnica Atlantic Grupe Katarina Mindoljević te odvjetnici iz Wolf Theissa – Luka Tadić-Čolić i Luka Čolić.

Po prvi put u Hrvatskoj održava se natjecanje u pregovaranju pod imenom ELSA Negotiation Competition.
Natjecanje će se održati od 19. do 21.travnja u Zagrebu, u Auli fakulteta i konferencijskoj dvorani Studentskog doma Cvjetno naselje.
Održava se u suradnji u suradnji s Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG - Podružnica Zagreb.

  • ➡ Organizirane su brojne radionice i predavanja kako bi natjecatelji dobili uvid u što su pregovori, kako se odvijaju, kako pristupiti pregovorima, što je i nije dozvoljeno, itd. Imat ćete priliku upoznati i učiti od najboljih stručnjaka u svom području, poznatih odvjetnika, ekonomista I profesora.
  • ➡ Na predavanja mogu doći SVI zainteresirani, dok je samo natjecanje predviđeno za studente prava i ekonomije❗
  • ➡ Možete se prijaviti kao tim ili kao pojedinac pa će se tim formirati od više pojedinaca.
  • ➡ Slučaj o kojem se pregovara bit će podijeljen tjedan dana ranije, a i održat će se pripremna radionica kako bi se razjasnile nedoumice, jer se pregovara na ENGLESKOM.
  • ➡ Prije samih pregovora će timovi pripremiti taktiku i potom ulaze u fazu pregovora. Imat će 60 minuta da sklope sporazum ili raskinu pregovore. Po završetku će suci, koji su iskusni odvjetnici i pregovarači, evaluirati pokazano.
  • ➡ Također, pripremamo velike nagrade, a i sudjelovanje u natjecanju je BESPLATNO!!! Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila: mcc.elsazagreb@gmail.com

ELSA Zagreb's Negotiation Competition (ENC) ELSA Zagreb's Negotiation Competition (ENC) ELSA Zagreb's Negotiation Competition (ENC)