ELSA Zagreb i ELSA Rijeka dobili domaćinstvo IPM-a za ljeto 2017. godine

ELSA Zagreb i ELSA Rijeka dobili domaćinstvo IPM-a za ljeto 2017. godine

IPM Malta Na proljetnom ICM-u (International Council Meeting) ELSA-e International, ELSA Zagreb i ELSA Rijeka kandidirali su za domaćinstvo International Presidents’ Meeting-a za ljeto 2017. godine. Nakon deset minuta prezentacije i dvadeset minuta odgovaranja na pitanja od strane različitih nacionalnih delegacija – uslijedilo je glasovanje. Rezultat glasovanje bio je više od dvije trećine glasova za koncept dvojnog domaćinstva Zagreba i Rijeke, čime smo na jubilarnoj međunarodnoj skupštini (na kojoj smo slavili 35 godina postojanja) dobili iznimnu čast i priliku pokazati puni potencijal naše samo naizgled male europske države – Hrvatske!

Više informacija i natječaj za Organizacijski odbor slijede u narednom periodu.

Natječaj za MID IFP konferencije

Natječaj za MID IFP konferencije

Povodom imenovanja ELSA-e Zagreb domaćinom Mid IFP konferencije „Freedom of expression“, ELSA Zagreb raspisuje natječaj za članove organizacijskog odbora Mid IFP konferencije.

Radi se o petodnevnoj međunarodnoj konferenciji u okviru ELSA-inog trogodišnjeg International Focus Programme ciklusa. Konferencija će ugostiti 70 međunarodnih sudionika i desetak predavača iz Hrvatske i inozemstva, a održat će se na jesen 2014. godine.

S obzirom da se radi o višednevnom događaju kojem će prisustvovati 70 međunarodnih gostiju i članova Međunarodnog odbora ELSA-e i koji se održava uz sponzorstvo European Youth Foundationa, napominjemo da se od članova organizacijskog odbora očekuje ozbiljan pristup radnim obvezama te odgovorno i savjesno obavljanje povjerenih zadataka.

Za prijavu je potrebno ispuniti formular, zaključno do srijede 21.5.2014. u 23:59 sati.

Ukazujemo da pažljivo pročitate koje će biti obveze članova organizacijskog odbora i prijavite se samo u slučaju da možete jamčiti da ćete navedene obveze moći izvršavati.

Očekujemo vaše prijave!

Pretplati se na RSS - zagreb