ELSA Day 25.11.2015.

ELSA Day 25.11.2015.

Što je zajedničko studentima prava i stomatologije? Možda na prvi pogled nije lako pronaći poveznicu između naše dvije buduće struke, no 25. studenog, sljedeće srijede, ujedinjenimo smo sa zajedničkim ciljem – podizanjem svijesti i promicanjem zaštite ljudskih prava među studentskom i širom građanskom populacijom! Ove godine, to je informiranje i pokretanje javne debate o položaju žena i muškaraca u pojedinim strukama u našem društvu.

Naš cilj je promocija ljudskih prava i provođenje vizije ELSA-e  na međunarodnoj razini – A just world where there’s respect for human dignity and cultural diversity, uz pomoć naših organizacijskih partnera – Udruge studenata dentalne medicine i  Udruge žena u pravnoj profesiji.

Raspored:

ELSA day je dan kada svih 300 pravnih fakulteta u našoj mreži obilježava naše djelovanje i pokušavamo podići svijest o zaštiti ljudskih prava, konkretno – spolnoj ravnopravnosti u ovogodišnjem izdanju. Obilježavat ćemo ga na dvije lokacije paralelno.

    - Equality stand (Raising Awareness Event) u Studentskom centru – dijeljenje informativnih letaka te ”besplatni preventivni pregled” onima koji odluče saznati nešto o stvarnom stanju ravnopravnosti spolova u RH. Vrijeme i mjesto održavanja – 25. studenog s početkom u 00 sati u Studentskom centru.

Pretplati se na RSS - građanska populacija