ELSA Traineeships

Razmjena stručnih praksi

ELSA Traineeships je ELSA-in program razmjene stručnih praksi i najstarija inicijativa u ELSA mreži. Dva puta godišnje ELSA članovima nudi priliku da iz prve ruke steknu radno iskustvo u struci kod raznih vrsta poslodavaca (inter alia odvjetničkim uredima, tvrtkama, bankama, fakultetima, sudovima, javnim i privatnim institucijama) u različitim državama i jurisdikcijama, pa čak i izvan Europe.
ELSA Traineeships je međunarodno usklađen projekt, i nadopunjuje strukturu zapošljavanja poslodavcima pružajući im kandidate koji su prikladni za njihove posebne potrebe i interese.

alternative


prilike


PRILIKE

Radionica ELSA-e Zagreb

Prilike je projekt ELSA-e Zagreb, a sastoji se od kratkih jednodnevnih radionica na kojima se sudionicima prikazuju i približavaju razne prilike za zapošljavanje, razvoj karijere, primanje stipendije, nova iskustva i slično. Cilj projekta je upoznati studente da uvijek nadohvat ruke postoji more različitih prilika, samo ih treba iskoristiti.


CAREER DAY

Unapređivanje karijere

Projekt koji u jedan ili više dana na interaktivnim predavanjima i radionicama s praktičarima i stručnjacima približava sudionicima razna radna mjesta, čime se bave i vještine koje su na njima potrebne.

unsplash